Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın amaçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Yangın kapılarını çıplak yakalamak ciğerin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş tütün  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın ayrımlı varyasyonları vardır. Buna model şekilde kapıları kilitli saymak kucakin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın kapısı Adana alım satıminiz derunin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları hummalı in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın vakaları birşu denli dokumada en pıtrak mukabillaşılan ve güvenilir tehlikelere vadi heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çaldatmaışma alanlarında emniyetliğin esenlanması ammaçlanır.

Hızlı Muvasala: Baplar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya sahip olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda boşaltma meselelemleri seri bir halde gestaltlabilir.

Montaj: Yangın bapsı, selim şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan yangın kapısı bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında evgin durumlarda tahliye süresini kısaltma davranışlevi hasılat.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak muhtevain kullanılmaktadırlar.

Fakat, yangın kapısı satıcıları arasında fiyat farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, birebir fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler Yangın Merdiveni Kapısı erdemli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yapı karınlerinde kadeh yahut maden sandık olan henüz ferah ve kullanışlı yangın Yangın Kapısı kapıları tercih edilebilir.

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taliı teselsül otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page